Om Oss

Hvem er vi?

Ezelius Bygg & Tømrermester AS er en moderne byggmesterbedrift med base i Sarpsborg. Vi er én byggmester og to tømrere som i slutten av 2005 etablerte firmaet. 

Vi er en bedrift med høy kompetanse innen boligbygging – hos oss er kvalitet og godt håndverk i fokus til enhver tid. Men vi glemmer selvfølgelig ikke deg som kunde! Vi er opptatt av å yte god service og gi deg en best mulig opplevelse. Nøkkelen er et godt og tett samarbeid med deg som kunde.

Vi er stolte av den jobben vi gjør og følger selvfølgelig alle forskrifter for bedrifter i vår bransje. SINTEF Byggforsk sine veiledninger tas alltid med i arbeidet vårt. Dette innebærer at alle løsninger er velprøvde og anerkjente, og i tråd med lovverket. 

Dette er alle faktorer som er med på å sikre deg et optimalt sluttprodukt. I samarbeid med oss skal du ikke gå rundt å være bekymret, vi tar godt vare på deg som kunde og garanterer for arbeidet vårt. Du vil ikke angre!

Ezelius logo skisse

Overbevist? Få en gratis befaring i dag!

KVALIFIKASJONER

FAGBREV

MESTERBREV

GODKJENT VÅTROMSBEDRIFT

GODKJENT FOR ASBESTSANERING

DAGLIG LEDER

Per E. Ezelius

Per Edward Ezelius

Daglig leder
Per er den som startet opp dette firmaet. I en alder av 44 år har han god erfaring innen bransjen. Han er løsningsorientert og har innstillingen og evnen som skal til for å gjennomføre det han starter på, og det på en meget god måte.

LEVERANDØRER

Optimera - Montér
Sarpsborg El Installasjon as
Lars Muri Rørleggerservice
UCO

Materialer

Vi får alle får materialer fra Montér Optimera. Vi bruker kun produkter av høy kvalitet som Glava, Isola, Moelven, Fischer festemidler, Weber, Leca, Hultafors og Snickers.

Elektriker

Når det kommer til strøm er man avhengig av kvalifisert arbeidskraft. Vi samarbeider med Sarpsborg EL Installasjon AS på våre prosjekter.

Rørlegger

Ingen ønsker skjulte problemer bak veggene eller under bakken. Vår samarbeidspartner Lars Muri Rørleggerservice utfører sitt arbeid på en plettfri måte.

Utstyr

Uten utstyr av høy kvalitet og pålitelighet får ikke vi utført jobben vår. Vi samarbeider med UCO (Utleiecompagniet) når det kommer til leie av maskiner, verktøy, stillas, brakker mm.

VÅR HISTORIE

Historieskisse v2

1990 – FAGBREV

Alle tømrere og bedrifter starter et sted, med fagbrevet. 1990 var året for Per Ezelius som senere skulle bli hjørnesteinen i Ezelius Bygg & Tømrermester AS.

2005 – MESTERBREV

Mesterbrevet kom i 2005. Fagkunnskap gir trygghet. Det kreves høy kompetanse og ansvaret er stort. Mesterutdanningen gav oss den kompetanse vi trengte for å etablere og drive vår egen bedrift i faget.

2005 – ENKELTMANNSFORETAK

Etter at mesterbrevet var i boks ble bedriften Ezelius Bygg & Tømrermester en realitet. En etterlengtet drøm som nå ble oppfylt og etterfulgt av en iherdighet og seriøsitet som kun kjærligheten til faget kan gi.

2005 – FØRSTE LOGO OG NETTSIDE

Et profesjonelt firma må jo ha en profil utad, og her kom det første stadiet av logoen og nettsiden vår inn på banen. Stolte av å bære logoen på brystet gikk vi ut med stor giv i både store og små prosjekter. Nå var det ikke kun en jobb, det var en lidenskap hvor navnet vårt sto på sluttresultatet.

2007 – ASBESTSERTIFISERING

Arbeid med Asbest krever godkjent opplæring før man kan starte på arbeidet. Det er påbudt med dokumentert kompetanse som innebærer problematikk, lover og forskrifter, samt medisinske aspekter. I tillegg må man også ha full innsikt i arbeidsmetoder og bruk av utstyr. Alt dette har vi og kan derfor tilby deg en godt utført jobb etter alle lover og forskrifter.

2008 – GODKJENT VÅTROMSBEDRIFT

Godkjente våtromsbedrifter står for seriøsitet, kunnskap og kvalitet. Vi førte oss inn i denne celebre rekken i året 2008. Drømmer du om nytt bad kanskje? Vi i Ezelius Bygg & Tømrermester AS tar jobben for deg og garanterer et resultat som passer til forventningene.

2008 – AS REGISTRERT

I 2008 var det slutt på å leke butikk. Vi ønsket å bli en av de store. Ezelius Bygg & Tømrermester AS ble registrert og har siden den gang bært dette navnet med stolthet. Utvidelsen gav oss mulighet til å få inn enda mer kompetanse og ta på oss enda større og varierte prosjekter.

2015 – NY NETTSIDE

Ja nå var det på tide å pusse opp nettsiden vår! I samarbeid med Griffel Media AS satt vi opp en helt ny nettside slik at du som kunde kan lære oss bedre å kjenne og lettere komme i kontakt med oss. Her vil du se hva vi som bedrift kan tilby deg samt gode tips og råd. Du kan også følge bedriften vår og se hva som skjer på nyhetssiden.