Omtaler

Hva sier kundene våre?

Én ting er hva vi selv sier, men hvilket inntrykk har kundene våre av oss?
Kvalitet og godt håndverk er i fokus til enhver tid, men vi glemmer selvfølgelig ikke deg! Vi er opptatt av å yte god service og gi deg en best mulig opplevelse. Nøkkelen er et godt og tett samarbeid med deg som kunde. Les omtaler skrevet av noen av kundene våre og avgjør selv om vi er den rette for deg!

4.5 stjerner i snitt på mittanbud.no

«ANBEFALES TIL ALLE»   4 av 5 stjerner

Oppussing av stue, bad og entré «Ezelius ble valgt etter å ha gitt anbud som en av tre som fikk komme med anbud etter at totalt 9 firma hadde meldt interesse. Per Ezelius ble valgt på bakgrunn av svært god dialog og den velkjente magefølelsen + konkurransedyktig pris. Anbefales til alle.»

Kunde: Øystein Hvistendahl     Dato: 11. juli 2016

«GRUNDIG & EFFEKTIV»   5 av 5 stjerner

Legge om tak «Takarbeidet ble utført på en grundig og effektiv måte. God dialog med byggmesteren under hele perioden. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. Kan trygt anbefales.»

Kunde: Ellen Pedersen     Dato: 26. april 2016

«VELDIG FORNØYDE»   5 av 5 stjerner

Carport og utvidet parkering for borettslag «Vi har bare positive ting å si om Byggmester Ezelius. Et meget seriøst firma. Arbeidet ble smidig gjennomført og vi i Baldersgate BRL er veldig fornøyde med resultatet av romslig parkering og carportrekke.»

Kunde: Joar Aamodt     Dato: 21. mars 2016

«SVÆRT GOD DIALOG»   5 av 5 stjerner

Komplett riving av gammelt tak og legging av nytt tak «Jobben ble gjort effektivt og nøye, og med svært god dialog med håndverker. Vi opplevde at sikring av hus/tak mtp årstid når jobb ble gjort var svært nøye. Er veldig fornøyd og kommer til å benytte de igjen!»

Kunde: Oddvar Bugdø-Aarseth     Dato: 8. desember 2015

«SÅ SKAL DET VÆRE»   5 av 5 stjerner

Legge ny takstein «Fint nytt tak, hyggelig håndverker. Til avtalt tid og pris. Sånn skal det være!»

Kunde: Knut-Erik Gudim     Dato: 2. oktober 2015

«DESSVERRE FRARÅDE» 2 av 5 stjerner

Bytte av tak «Jeg må dessverre fraråde å benytte dette firmaet da de etter vannskader i forbindelse med bytting av tak fraskriver seg ansvaret for dette. Verdens hyggeligste frem til katastrofen var et faktum.»

Kunde: Anders Standal     Dato: 10. januar 2015

«ET FLOTT RESULTAT»   5 av 5 stjerner

Ombygging av takkonstruksjon «Vi fick hjälp av Ezelius Bygg & Tømrermester med ombyggnation av en takkonsstruktion, vi hade stor hjälp av Ezelius ingeniörskompetens vilket gav ett flott resultat, till skillnad från övriga tillbud som vi fick. Mycket nöjda.»

Kunde: N/A     Dato: 8. oktober 2014

«VELDIG DYKTIGE»   5 av 5 stjerner

Ny terrasse «Veldig dygtige tømrere. Ezelius kom til avtalt tid og bygget en flott terasse til oss, til en veldig god pris. De var så flinke, at de skal bygge garasje til oss også :).»

Kunde: Linn     Dato: 17. april 2012

Overbevist? Få en gratis befaring i dag!